Plachetă decorativă perete Copacul vieții  multicolor - Bucurie

Plachetă decorativă perete Copacul vieții multicolor - Bucurie

 
[Contactati-ne pentru pret]
CVM-01
in stoc (se executa la comanda)

Descriere

Plachetă decorativă perete Copacul vieții multicolor - Bucurie

Placheta decorativă pentru perete este realizată manual, din metal lăcuit, ce nu își modifică aspectul în timp. Va aduce o notă de eleganță camerei în care este așezată și va inspira bucurie prin culorile sale vesele.

Arborele Vieții este un simbol cu puternice implicații spirituale ce exprimă armonia dintre Divin și lumesc, dintre Cer și Pământ, dintre Creator și Creație. Este simbolul care exprimă cel mai bine sintagma „precum în cer așa și pe pământ".

Simbol al vieții în continuă evoluție, în ascensiune spre cer, arborele înlesnește comuniunea între cele trei niveluri ale cosmosului: cel subteran, prin rădăcini; suprafața pământului, prin trunchi și crengile de jos; înaltul, prin ramurile dinspre vârf.

Avându-și rădăcinile înfipte în pământ și crengile înălțate spre cer, arborele este socotit ca un simbol al raporturilor ce se stabilesc între pământ și cer. În acest sens, el are caracterul unui centru de armonizare și echilibru.

Copacul exprimă perfect relația dintre noi și tărâmul ceresc și înlesnește apropierea de Dumnezeu .

Arborele Vieții ne învață cum să fim în relații de iubire cu sine, cu alții și cu Divinul, cum să ne echilibrăm emoțiile, cum să ne liniștim mintea hiperactivă și să ne deschidem gradul de conștientizare pentru a face loc sentimentelor de bucurie intensă.

Copacul vieții aduce echilibru, liniște sufletească, cunoaștere spirituală, înțelepciune.

Prin unduirile sale, trunchiul crează conturul a două fețe umane, privindu-se etern cu bucurie.

Placheta este produsă de o echipă de artiști locali, la comandă. Producția durează aproximativ 10 zile lucrătoare.

Dimensiuni:
- Diametrul 60 cm
- Diametrul 40cm