Despre noi

Despre noi

Cooperativa noastra este infiintata din anul 1949, iar noi suntem o echipa dinamica, hotarata sa inoveze prin calitate si profesionalism. Stim ce inseamna sa creezi arta, sa te bazezi pe inspiratie si creativitate, tinind cont si de preferintele clientului dornic de un rezultat pe masura asteptarilor sale.

Membrii echipei noaste sunt persoane motivate si pasionate, deopotriva tineri, dar si persoane cu o experienta profesionala indelungata, suntem deschisi la tot ce inseamna nou, insa apreciem mult si clasicul care este vesnic in trenduri.

Cooperativa este rezultatul unei culturi sufletesti superioare un adevarat curent economic nu o goana de castig -1895 Presedinte Alianta Cooperatista Internationala.

In vremuri de mult apuse in anul 1949 se infiiteaza la Bucuresti, de un grup de 5 meseriasi si muncitori care practica mestesugul de montari geamuri si inramari de tablouri Cooperativa de Productie Mestesugaresca si Casnica "GEAMGIUL". Acestia se asociaza din vointa proprie pentru ca prin mijloace si munca comuna sa creeze in locul atelierelor inapoiate o intreprindere comuna de productie care foloseste o tehnologie superioara.

In decursul timpului cooperativa se mai numeste :

- GEAMUL ROMANESC -1950

- MUNCA SOCIALISTA -1950

- GEAMGII PROGRESISTI -1953

- COOPERATIVA MESTESUGARESCA TEHNICA STICLEI -1955

- SOCIETATEA COOPERATIVA MESTESUGAREASCA TEHNICA STICLEI -2005 (pina in prezent)

Pana in 1989 in fiecare casa a romanilor era o oglinda "VENETIANA" facuta la SCM TEHNICA STICLEI, iar rame pentru tablouri se faceau pentru cei mai pretentiosi pictori si acum mai exista la Cotroceni tablouri inramate la fosta Cooperativa Mestesugaresca Tehnica Sticlei.

Dupa revolutie cooperativa cunoaste un declin prin privatizarea unor cooperatori, pierderea multor spatii datorita retrocedarilor si nu in ultimul rand datorita produselor chinezesti intrate pe piata ramaneasca.

Desi mai greu SCM Tehnica Sticlei se adapteaza cerintelor pietii, se reorganizeaza si reorganizeaza catre productii moderne imbinand traditia cu noul.