Oglindă dreptunghiulară cu ramă din lemn - Curgerea timpului

Oglindă dreptunghiulară cu ramă din lemn - Curgerea timpului

 
[Contactati-ne pentru pret]
OD
in stoc (se executa la comanda)

Descriere

Oglindă dreptunghiulară cu ramă din lemn - Curgerea timpului

Oglinda este o parte atât de importantă din viața omului modern, astfel încât nu ne-am putea imagina viața fără ea. Este un element crucial în designul interiorului casei fiecăruia dintre noi. Atunci când vine din mâinile unor designeri creativi aduce o notă specială de eleganță și stil în orice casă.

Oamenii au fost fascinați de oglinzi din cele mai vechi timpuri, fiind prezente în folclor și mitologie în foarte multe culturi străvechi. În arta Feng Shui, oglinda este numită "remediul universal", fiind unul din cele mai populare și puternice obiecte, putând aduce energii benefice în spațiul tău prin corecta sa amplasare.

Oglinda personifică trecerea timpului, cu partea principală, mai mare, fiind prezentul, iar cele două părți mai mici, fiind trecutul și viitorul. Se spune că, la miez de noapte, cele două îți vor arăta exact asta.

Dimensiune: 60 cm /130 cm.

Materiale: rama este confecționată din lemn.

Pe aceasta sunt aplicate pietricele de dimensiuni mici vopsite ulterior în aceeași culoare cu rama.

Culoare: argintiu

Rama se poate confecționa și fară pietricele decorative și de asemenea în orice culoare în funcție de cerintele clientului după cum se poate observa și în fotografii.

Se poate încadra într-o amenajare interioară ca și living sau dormitor.